2020 blir ett år med många nyheter. Flera av dessa kommer vi på Kanon-Kurt att kunna presentera under våren. Adria med sin nya lyxiga modellserie Astella. KABE som kommer med plåtisar i form av nya KABE Van och överaskningen Affinity by KABE. Missa inte att komma förbi oss och titta när dessa anländer vår utställning.

Vi håller er uppdaterade så du inte missar när nyheterna står hos oss.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här eller följ oss på Facebook.

Gå direkt till Astella | KABE Van | Affinity


Adria Astella

Ny lyxig upplevelse.Våga drömma. Har du hittat din perfekta plats? Vi har alla en dröm, det ultimata fritidshuset vid sjön, bredvid stranden eller uppe i bergen, bort ifrån alla måsten, men ombonad i din egen privata lyx.
Nya Astella från Adria, inspirerad av drömmar. Vårt mål? Att skapa något som ingen annat. Är det en lyxig husvagn eller en villavagn? Eftersom du kan dra den som en vanlig husvagn eller placera den som en villavagn och enkelt flytta den när det behövs kan det vara både och.

Det är ingen dröm längre, Astella är här nu och den är tillgänglig att köpa.

 


KABE VAN

KABE bygger sin nya Van på Mercedes-Benz Sprinter – av högsta kvalitet som du kan lita på. Denna bil är uppkopplad på en helt ny nivå med bland annat inbyggda digitala vagnparkstjänster. KABEs Van byggs på Sprinter med bakhjulsdrift, fyrhjulsdrift finns som tillval. Motor: Mercedes 4-cylindriga dieselmotor på 163 hk, med miljöklass Euro-6.


Affinity by KABE

Affinity Camper Van är ett helt nytt varumärke som gör entré på den europeiska husbilsmarknaden 2020. Bakom satsningen finns svenska KABE, som är delägare i Affinity. Tillverkningen sker i Polen.
– Intresset för små, lätta husbilar i van-segmentet ökar. Med Affinity kan vi erbjuda en innovativ van, med plats för fyra personer. Konceptet bygger på kvalitet, användarvänlighet, design och många finurliga detaljer, säger Alf Ekström, koncernchef för KABE Group AB.
Husbilarna byggs på Fiat Ducatos längsta variant av skåpbil med den högsta karossen. Sidoväggarna är utbyggda för att skapa så maximalt stor bodel som möjligt. Även taket har modifierats i framkant och bilen har ett stort takfönster monterat som standard.
– Här finns också en helt ny sänglösning i form av en stabil och lättbäddad våningssäng, som gör Affinity Camper Van till ett intressant alternativ för många barnfamiljer, konstaterar Alf Ekström.
Affinity visades för första gången på CMT-mässan i Stuttgart och mottagandet på marknaden har varit mycket positivt.