Bilverkstad i Ludvika

Service & reparation för Husbil, Transport- & Personbil.

Certifierad kvalitet

Vår nya bilverkstad är certifierad av SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening) och Husvagnsbranschens Riksförbund samt certifierad skadeverkstad åt länsförsäkringar för plåt, glas och mekaniska arbeten. Detta är en garanti för att ni ska få högsta möjliga standard och kvalitet när ni anlitar oss för service och reparation.

Bokning av service kan också göras på tel: 0240-305 00 eller e-post: bilverkstad@kurtshusvagnar.se

Tjänster – Allt under ett tak

Det betyder att vi kan ta hand om alla typer av service, skadereparationer och specialönskemål från våra kunder. Dessutom erbjuder vi tjänster för personbilar och transportbilar, inklusive hjulinställningar, däckservice, AC-service, mekaniska arbeten och mer.

  • Service av fordon
  • Hjulinställningar
  • Däck (försäljning, montering & punkteringslagning)
  • AC service
  • Alla typer av mekaniska arbeten tex: bromsar, hjullager, kopplingsbyten etc.

Personlig service och trygghet

Kurts Husvagnar grundades av Kurt Kristensen 1978. Vår gemensamma målsättning är att det skall vara givande och roligt att handla hos Kurts Husvagnar. Våra verktyg ligger i kunnig personal och personlig service. Så kära vänner, känn Er varmt välkomna till oss!

Serviceverkstaden

I vår välutrustade verkstadsdel hittar man alla tänkbara hjälpmedel som t.ex. pelarlyftar som gör det lätt att utföra service- och underhållsarbeten, som till exempel justering av bromsarna.

Verkstaden är A-klassad, vilket betyder att den har full auktorisation när det gäller husvagnar. Vi klarar i princip alla typer av service och skadereparationer. Dessutom får vi många specialönskemål från kunder som vill förse sina vagnar med extrautrustning.

I anslutning till verkstaden har vi också flera tvätt- och rekondhallar.

Låt oss serva din bil

Husbil, Transportbil eller personbil. Våra kompetenta mekaniker tar gärna emot din bil för service och reparation.

Ingen husbil är för stor

Oavsett storlek så tar vi gärna hand om din husbil. Vår verkstad har flera lyftar och våra 12-tonslyftar ser till att vi kan genomföra reparation på bästa möjliga sätt.

Kundservice

Vår målsättning är att du ska vara 100% nöjd. Verkstadens öppettider hittar du här. Behöver du kontakta oss så finns våra kontaktuppgifter här.