BILVERKSTAD

Vi är en Certifierad Verkstad

Vår nya bilverkstad är verkligen något utöver det vanliga. Rymliga, moderna och ljusa lokaler utrustade med det senaste inom justering, mätning och analys. Vi ger service och reparation till både husbilar, transportbilar och personbilar. Vår verkstad är Certifierad av SFVF och Husvagnsbranschens Riksförbund.

Bokning av service kan också göras på tel: 0240-305 00 eller e-post: bilverkstad@kurtshusvagnar.se

Tjänster

Vi erbjuder många tjänster för husbilar, transportbilar och personbilar. Vår målsättning är att du som kund ska känna trygghet i vår service av ditt fordon där vi alltid levererar högsta kvalitet.

  • Service av fordon
  • Hjulinställningar
  • Däck (försäljning, montering & punkteringslagning)
  • AC service
  • Alla typer av mekaniska arbeten tex: bromsar, hjullager, kopplingsbyten etc.

Personlig service och trygghet

Kurts Husvagnar grundades av Kurt Kristensen 1978. Vår gemensamma målsättning är att det skall vara givande och roligt att handla hos Kurts Husvagnar. Våra verktyg ligger i kunnig personal och personlig service. Så kära vänner, känn Er varmt välkomna till oss!

Låt oss serva din bil

Husbil, Transportbil eller personbil. Våra kompetenta mekaniker tar gärna emot din bil för service och reparation.

Ingen husbil är för stor

Oavsett storlek så tar vi gärna hand om din husbil. Vår verkstad har flera lyftar och våra 12-tonslyftar ser till att vi kan genomföra reparation på bästa möjliga sätt.

Kundservice

Vår målsättning är att du ska vara 100% nöjd. Verkstadens öppettider hittar du här. Behöver du kontakta oss så finns våra kontaktuppgifter här.