Grattis! Här är vinnarna av biljetter till föreställningen ”I Juletid” på Cassels i Grängesberg den 6 december.

 

*****

Vi vill gratulera Mikaela Enberg, Tommy Halvarsson och Nadine Funestig som vunnit två biljetter var till I Juletid på Cassels den 6 december. 


Det kom in så fantastiskt många fina svar och motiveringar så vi har tagit hjälp av random.org för att utse de tre lyckliga som får lite extra julstämning i år.
Hör av er till oss här på Facebook i ett PM, ring eller maila för att få information om upphämtning av er vinst. Grattis igen och glad fortsättning till alla på vårt härliga decemberjulmys.

*****

Vill du köpa biljetter direkt så finns dom hos Ludvika Turistbyrå samt på Visit Dalarnas hemsida om du klickar här.

Om föreställningen: I Juletid lanserar nya stjärnan Debbie Louise! I årets upplaga av I juletid kommer publiken få nöjet att knyta bekantskap med ett helt nytt ansikte. Men Debbie Louise är dock långt ifrån någon nybörjare i branschen.

Även om årets version av I juletid blir Debbies riktiga debut i de här sammanhangen, så har hon redan fått känna på hetluften när hon under tidigare I Juletid-upplagor med kort varsel fått hoppa in som vikarie för Elisa Lindström (2014) och nu senast Christer Sjögren. Inhopp där hon med sin stora röst och personlighet charmade publiken. Men nu ser hon fram emot att ta ordinarie plats längst fram i rampljuset och sprida glädje och julefrid.

Liksom tidigare år är givetvis Magnus Johansson och Marcos Ubeda med som vanligt, samt förstås Fredagskören!

Vinnarna meddelades första advent. Söndagen den 1 december på vår Facebook-sida. Grattis!