Vi vill med värme tacka alla som besökte oss under den traditionsenliga Husvagn & Husbilsmässan mellan 15-17 september 2023. 

Många trevliga möten

Årets Husvagn & Husbilsmässa blev välbesökt under alla tre dagar. Det visar att fler och fler intresserar sig för camping och ser fördelarna med att kunna utforska och uppleva världen tillsammans med bostaden på hjul.

Nyheter på plats

Vi bjöd på en uppvisning av nyheter. Fler än 40 stycken nyheter inför 2024 från KABE, Adria, Polar och Sun Living. Håll kolla på vår YouTube-kanal för att se några av nyheterna i filmad presentation.

Korvtraditionen fortsätter

Som vanligt bjuder vi alla korvsugna på gratis korv. En tradition som levt under många år och det flyttar man inte på i första taget. Många burkar med Sibylla-korv öppnades av Caravan Club Dalarna som hjälpte oss med serveringen och bjöd på många trevliga samtal.

Jubileumsvagnen

Jubileumsvagnen Blackline från Polar blev en populär vagn att titta närmare på. De svarta detaljerna och de oranga inläggen i designen lockade många. Det här är en toppenvagn med väldigt stor comfort för camping med el.

KABE Novum

Husbilen Novum har varit efterlängtad att titta närmare på och vi är glada att vi fick möjligheten att ha en på plats under mässan.

Marcus Leu skapade stämning

Marcus Leu underhöll i mässhallen under fredagen och lördagen. Det skapade en härlig stämning med underbara låtar och en fantastisk röst.

Åter igen vill vi önska ett stort tack till alla er som förgyllde vår Husvagn & Husbilsmässa. Vi saknar er redan så kom tillbaka snart!

Vänliga hälsningar från personalen på Kanon-Kurt!

Försäljning

Per Lodén

Per Lodén

Säljare

Ove Ek

Ove Ek

Säljare

Marcus Fältsjö Holm

Marcus Fältsjö Holm

Säljare

Besök oss i Ludvika

Snöåvägen 20b
771 42 Ludvika
Tel: 0240-30500

E-post:
info@kurtshusvagnar.se