Säkra swemestern med en helt ny KABE.
Just nu superpris på AC och lufttält.

Oavsett om du väljer en lite mindre husvagn eller en stor modell kan du vara säker på att få året runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. 

AC / Klimatanläggning

AC Dometic FreshJet 2200 till superpris vid köp av ny husvagn/husbil från KABE.

Superpris 9.900:-

Ord. pris 27.758:-

Dometic är globalt marknadsledande inom lösningar för mobil bekvämlighet inom områdena Mat och Dryck, Klimat, Energi och Styrning, Säkerhet och Trygghet och Hygien och Sanitet. Dometic är ett svenskt bolag med sitt huvudkontor i Stockholm.

Lufttält Wecamp

Lufttält Wecamp Meadow 390 till superpris vid köp av ny husvagn/husbil från KABE. Ett rejält lufttält till husbil eller husvagn.

Superpris 9.900:-

Ord. pris 14.995:-

Perfekta husbil- och husvagnstält när man är på resande fot. Snabb och enkel uppsättning och nedmontering – perfekt när man står på en plats kortare stunder. Med ”one air system” pumpar du enkelt upp luftstativet på ett ställe och hela stativet fylls med luft. Öppningsbara fronter och en dörr per gavel. Fronten har två ventiler som säkerställer ventilationen. Markkappa, stormband, markpinnar förvaringsväska, luftpump och gardiner ingår.

Kampanj gäller vid tecknande mellan 26/6-15/8 och så länge lagret räcker. Reservation för slutförsäljning, ändringar och felskrivningar.

Försäljning

Per Lodén

Per Lodén

Säljare

Ove Ek

Ove Ek

Säljare

Marcus Fältsjö Holm

Marcus Fältsjö Holm

Säljare

Mikael Wikman

Mikael Wikman

Säljare

Besök oss i Ludvika

Snöåvägen 20b
771 42 Ludvika
Tel: 0240-30500

E-post:
info@kurtshusvagnar.se

Sociala medier