Den 14-16 september pågår mellansveriges största husvagn och husbilsmässa med 40-årsjubileum. 2018 bjuder på en nyhet där vi bjuder på gratis uppställning på den för tillfället arrangerade och centrumnära ställplatsen för både husbilar och husvagnar.

Länk till Google maps för att se var platsen ligger

Information

  • Från klockan 15 på torsdagen 13 september finns Caravan Club på plats och välkomnar gäster till en plats bredvid sjön Väsman.
  • Platserna är ”drop-in” och det ska finnas plats åt alla. Det vill säga: Ingen bokning krävs.
  • Ställplatserna är gratis för besökare till mässan och kalaset i Sporthallen på lördagskvällen
  • Det finns tyvärr ingen tillgång till El eller vatten så se gärna till att ni fyllt på ordentligt i batterier och tankar innan ni kommer.

 

VÄGBESKRIVNING

Det är ett brobygge som pågår i Ludvika för tillfället. Flera GPS’er hänvisar över den bron för tillfället så här nedan är korrekt vägbeskrivning så ni slipper onödig U-sväng före bron.

Infart till ställplatserna ligger vid bensinstationen TANKA mittemot ABB. Man svänger in på ABB-området och fortsätter ner mot Väsman Strand. Följ skyltar till ställplatsen där Caravan Club hälsar välkommen och visar er till er plats.

Mer information fylls på löpande

Ställplatserna i centrala Ludvika arrangeras mellan 13-16 september i samarbete med Kurts Husvagnar, Ludvika kommun och Unika Ludvika