Polarvagnen 2023 – Alltid i takt med tiden

Varje årstid har sin speciella charm. Med en Polarvagn som tillverkas i världens nordligaste husvagnsfabrik kan du med enkelhet ta med hemmet till skogen, snön och solnedgångarna.

I samband med årsmodellen 2022 förändrades den utvändiga designen på samtliga vagnar från Polar. Designen på vagnen blev modernare och kaxigare än tidigare år. Men för att höja attityden ytterligare ett steg har Polar till 2023 tagit fram nya 16 tums fälgar. Där Customized serien får mattsvarta fälgar.

Till 2023 gör Polar en satsning på inredningen och lyfter både design och funktion till en ny nivå. Det har bland annat gjorts en översyn av belysningen, som blivit mer anpassad efter hur den ska användas.

– Vi har fokuserat på det ergonomiska inne i vagnen. Allt från nya överskåpsluckor till mikroplacering och belysning. Vagnen ska kunna användas alla säsonger och det ställer höga krav på kvalitén, säger Tony Ekström, VD Solifer Polar AB.

 

– Vi är väldigt måna om att hålla kvar vid Polars nordiska design. När man kliver in i en Polarvagn ska vagnen kännas varm och ombonad, man ska känna sig som hemma. Vi har därför tagit fram helt nya textilier och dynor till modell 2023. säger Tobias Hedberg, utvecklingschef.

Ny planlösning

Polar har sett en ökad efterfrågan av mindre vagnar med duschmöjligheter och släpper därför Polar 620 BSA. En enkelaxlad vagn med badrum längst bak, Polars populära vinkelkök samt 2 enkelsängar.

Denna planlösning går att få i serierna Original, Selected och Customized.

Försäljning

Per Lodén

Per Lodén

Säljare

Ove Ek

Ove Ek

Säljare

Marcus Fältsjö Holm

Marcus Fältsjö Holm

Säljare

Mikael Wikman

Mikael Wikman

Säljare

Besök oss i Ludvika

Snöåvägen 20b
771 42 Ludvika
Tel: 0240-30500

E-post:
info@kurtshusvagnar.se

Sociala medier

Kanon-Kurts webb-tv ger er som tittare en inblick bakom kulisserna på mellansveriges största husvagns- och husbilshandlare. Följ med när vi möter kunder, visar husvagnar och husbilar samt delar med oss av allt som sker innanför husets väggar.