Polar är en av Sveriges ledande tillverkare av husvagnar och inför säsongen 2023/2024 firar företaget sina första 60 år i branschen. För att uppmärksamma denna milstolpe lanseras, förutom de nya 24:orna, en serie exklusiva jubileumsvagnar. Med unik look och inredning är vagnen Black Line 2024 en hyllning både till företagets historia och framtid.

Sedan den första husvagnen byggdes i Junselevallen 1964 har Polarvagnen varit en pionjär inom husvagnsindustrin. Ambitionen på 1960-talet var att ta fram en välisolerad husvagn som kunde användas året, och det lyckades över förväntan. Företaget blev en framgångssaga och på 1970-talet kom Polar 470 – Sveriges genom tidernas mest sålda husvagn. Den vagnen har varit en av inspirationerna till den nya modellen Black Line.

” – Polars jubileumsvagn Black Line 730 är en modern premiumvagn med retro-inslag, säger Tony Ekström, VD på Polar. Vi har tagit fram ett lyxigt och fullutrustat semesterboende med alla slags bekvämligheter, och som vi tror kommer få våra kunders hjärtan att klappa lite extra.”

Den rymliga vagnen Black Line 730 finns med två planlösningar och har en påkostad inredning med bland annat dubbelkyl, vitrinskåp, fullstor ugn och mikrovågsugn samt vinkelkök. Interiören och designen på skåp och luckor är helt ny och textilierna är i ett unikt jubileumsutförande. Utsidans foliering är mycket karaktärsfull med en orange dekorfärg som följer karossen och lyser upp hjulnavet.

I jubileumsserien ingår även Blue Line med tre vagnar i olika storlekar och planlösningar som alla representerar Polars ledord kvalitet och komfort. Inför lanseringen har Polar tagit fram en jubileumsbok, och tidigare i år spelades en uppskattad varumärkesfilm in som tar tittaren med på en resa från 1960-talet till nutid.

” – Vi ser oerhört mycket fram emot att visa våra jubileumsvagnar för våra kunder, säger Tony Ekström. För många har Polar alltid varit en del av livet, från semesterresor med föräldrarna under sommarloven till att man som vuxen köpt en egen vagn och nu reser med barn eller barnbarn.”

Polar Jubileumsvagnar årsmodell 2024 i lager.

Med reservation för att fordonen nyligen blivit sålda.

 

Polar Blueline 590 FWA (2024)

Polar Blueline 650 FDC (2024)

Polar Blueline 620 BSA (2024)

Polar Blackline 730 BQWL (2024)

Polar Blackline 730 BSL (2024)

Försäljning

Per Lodén

Per Lodén

Säljare

Ove Ek

Ove Ek

Säljare

Marcus Fältsjö Holm

Marcus Fältsjö Holm

Säljare

Besök oss i Ludvika

Snöåvägen 20b
771 42 Ludvika
Tel: 0240-30500

E-post:
info@kurtshusvagnar.se