Kurts Husvagnar söker nu personal till butiken i Ludvika. Tjänsten är heltid fram till 30 september med chans till förlängning. Som butikssäljare hos Kurts Husvagnar är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en viktig roll i att förmedla ett glatt mottagande och ge bra service varje dag.

Arbetsuppgifter
Din roll i butiken ger möjlighet till olika arbetsuppgifter. Hålla ordning och reda i butiken samt vara på tå för att uppmärksamma våra kunder som behöver hjälp att hitta det dom behöver. Du kommer jobba med försäljning av fritidsprodukter men också reservdelar till husvagn och husbil. Erfarenhet meriteras men det viktigaste är att intresse finns och ett engagemang att lära mer. Det viktigaste för oss på Kurts Husvagnar är att kunden får en bra butiksupplevelse.

Dina erfarenheter
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för vår bransch, butiksarbete och möte med människor.

 

  • Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
  • Tjänsten är heltid fram till 30 september med chans till förlängning.
  • Stark servicekänsla

 

[alert type=’3′]Tjänsten är nu tillsatt. Tack till alla som sökt[/alert]