Tidigare än vanligt visar prognoserna att Kurts Husvagnar ökar sin försäljning jämfört med tidigare år. Vinterns försäljning av både husvagnar och husbilar leder till tidiga leveranser och det är kundernas förtjänst.

KURTSHUSVAGNAR_REKORD_low

Bildnotering: fr. vänster – Marcus Fältsjö Holm, Per Lodén och Ove Ek är tre mycket glada säljare på Kurts Husvagnar

Kurts Husvagnar hade försäljningsrekord redan 2016 men första kvartalet av 2017 tyder på en ytterligare ökning med 10-15%.

– Vi har många leveranser redan i mars och löpande under hela våren. Det är tack vare att kunderna varit ute i god tid med köp och avtal. Det är mycket glädjande för både oss och kunder som kan se fram emot en lång campingsäsong, säger Per Lodén, VD på Kurts Husvagnar.

Husvagns- och husbilsbranschen ser ut att öka för varje år som går och det märks på antal kunder som besöker utställningshallarna. Det resulterar i att Kurts Husvagnar kan rekrytera mer personal och öka produktiviteten.

– Det här resultatet är ett bevis på att vi tänker rätt i våra satsningar med marknadsföring, kommunikation och inte minst dialog med våra kunder. Vi är oerhört måna om att alla ska känna att dom gör en trygg och bra affär hos oss. Det har vi lyckats med. Nu rekryterar vi personal till både butik och verkstad för att täcka upp för den tillväxt vi har, fortsätter Per Lodén. 

Den 22-23 april öppnar Kurts Husvagnar den traditionsenliga vårmässan där årets nyheter visas upp. Även här förväntas mässan få fler besökare än tidigare.

– Vi märker tydligt att intresset för husbilar, husvagnar och camping generellt ökar både bland äldre och unga. På våra mässor får vi besök från i princip hela sverige, tillägger Per Lodén.