2020 inleder KABE ett samarbete med Mercedes- Benz och presenterar nya modellserier. Aldrig tidigare har det funnits så många olika husbilar från KABE att välja mellan.

KABEs nya Travel Master-program är indelat i fyra olika modellserier: Classic, Royal, Crown och Imperial. Oavsett vilken husbil du väljer får du del av KABEs alla grundläggande kvalitéer och fördelar, där de överlägsna åretrunt- egenskaperna ingår som en självklarhet.

Classic är 740-serien med helintegrerade, halvintegrerade och crossovermodeller som byggs på Fiat Ducato. Classic är utrustad med allt som behövs för ett aktivt användande hela året och vänder sig till dig som vill ha en smidig och flexibel husbil till ett konkurrenskraftigt pris.

Royal byggs på Fiat Ducato och serien erbjuder helintegrerade modeller i två storlekar: i760 och i810. I Royal ingår även halvintegrerade och crossover-bilar i modellerna 780/x780 och 880/x880. Det här är fullutrustade husbilar som innehåller det mesta av det bästa för ett riktigt bekvämt mobilt boende.

Crown är byggd på nya Mercedes Sprinter och består av helintegrerade husbilar i modellerna i760, i810 och i860. Förutom KABEs exklusiva standard i bodelen får du Mercedes-bilens härliga komfort och körupplevelse.

Imperial är KABEs premiumserie, som från 2020 enbart byggs på Mercedes Sprinter. I Imperial-serien hittar du KABEs tre största helintegrerade modeller, i810, i860 och i910. Tillsammans med Mercedes har KABEs absoluta toppmodeller hittat en värdig följeslagare i form av en bil som motsvarar alla förväntningar.