Nyhet 2022 – KABE Estate

En ny klassiker är född. Vi har gett vår populära Classic-modell ett rejält designlyft, så till den grad att den förtjänar ett nytt namn. Samma husvagn tekniskt och praktiskt sett, bara en ny coolare form.

KABE Estate är KABE’s nya instegsmodell, perfekt som förstavagn för dig som söker en smidig resevagn eller för dig som kanske har små barn. Den finns i olika storlekar och har KABEs alla inbyggda värden som hög kvalitet och stabila året-runt-egenskaper. Ett prisvärt alternativ i modern design med inspiration från den stilrena enkelheten i 1950-talets inredning.

50-talets köksskåp med lutande överskåp med skjutluckor har varit en tydlig inspiration för våra designer. Sedan har den känslan fått sprida sig till överskåpen och vidare i hela vagnen, vilket bland annat ger en öppnare planlösning, rakare hörn, inrednings-detaljer i svart och ny design på garderober och instegshurts.

Köksdelens porslinsskåp i vit matt folie smälter ihop med resten av inredningen som löper runt hela vagnen. Både snyggt och praktiskt! Lådorna i arbetsbänken har en mörkare träfolie i färgen Nussbaum Ombre. Den svarta blandaren och de mattsvarta hand-tagen blir pricken över i:et.

Precis som belysningen gör mycket för stämningen i ett hem är den viktig för känslan i husvagnen. Här har vi lagt mycket arbete och inte sparat på krutet. I taket i köksdelen finns en modern belysningsramp som matchar övriga takarmaturer. Över skåpen, upp mot taket finns frostad stämningsbelysning, liksom i hörnen och på avdelaren mellan kök och sittgrupp. Även spotlights har fått ny snygg mattsvart design.

De mjuka detaljerna då? Du har två nya dynklädslar i ny sömnad att välja mellan, i både moderna – som gröna Appleton och svarta, klassiska Belleville.

Självklart har Estate fått en ny design även utvändigt. 2021 fick den en ny, snygg bakgavel som följer med även till årets modell. Dessutom blir hela exteriören i slät plåt och svarta fönsterkarmar. En unik dekalsats med 3D-känsla toppar denna moderna husvagn som blir ett stilsäkert statement på vägen.

Försäljning

Per Lodén

Per Lodén

Säljare

Ove Ek

Ove Ek

Säljare

Marcus Fältsjö Holm

Marcus Fältsjö Holm

Säljare

Mikael Wikman

Mikael Wikman

Säljare

Besök oss i Ludvika

Snöåvägen 20b
771 42 Ludvika
Tel: 0240-30500

E-post:
info@kurtshusvagnar.se

Sociala medier

Kanon-Kurts webb-tv ger er som tittare en inblick bakom kulisserna på mellansveriges största husvagns- och husbilshandlare. Följ med när vi möter kunder, visar husvagnar och husbilar samt delar med oss av allt som sker innanför husets väggar.