Visa med din profilbild på facebook att du semestrar i Sverige.

Hemester är en semester som ägnas i eller i närheten av hemmet. Ordet är ett teleskopord bildat av hemma och semester, baserat på det amerikanskengelska begreppet staycation. Uttryckets svenska variant myntades i radioprogrammet Spanarna. Andra ord för samma fenomen är svemester, stugsittarsemester, americation eller naycation. Ordet fanns med på språkrådets lista över nyord 2009. (Källa Wikipedia)

Ta en klimartsmart #SWEMESTER.

Att semestra med campingfordon är många gånger det klimatsmartaste alternativet. En familj med fyra personer kan under en vecka minska sitt klimatavtryck med 50% jämfört med personbil, buss och tåg i kombination med hotell.

Stort intresse för campingfordon

Aldrig tidigare har intresset för campingfordon och semester på hemmaplan varit större. Därför har HRF – Husvagnsbranschens Riksförbund skapat en sida för alla som vill få inspiration och tips kring det mesta som rör mobilt boende.

Här finns också information om hur du kan semestra klimatsmart med ditt campingfordon i sommar. Med andra ord, en perfekt samlingsplats för alla som längtar efter en klimatsmart #SWEMESTER.

Försäljning

Per Lodén

Per Lodén

Säljare

Ove Ek

Ove Ek

Säljare

Marcus Fältsjö Holm

Marcus Fältsjö Holm

Säljare

Mikael Wikman

Mikael Wikman

Säljare

Besök oss i Ludvika

Snöåvägen 20b
771 42 Ludvika
Tel: 0240-30500

E-post:
info@kurtshusvagnar.se

Sociala medier