Vi blev belönade med utmärkelsen Årets digitala förebild av Företagsgalan i Ludvika. Vi kämpar på med att låta våra personligheter och värderingar nå ut i våra digitala kanaler och det känns kanon att det uppmärksammas. Tack alla ni som följer oss och tack också till Unika Ludvika 

Motiveringen:

Årets Digitala förebild har verkligen hittat nyckeln till framgångsrika sociala medier.

Här kombineras försäljning och marknadsföring på ett naturligt sätt, tillsammans med fantastisk service som tydligt känns genom skärmen. Med professionalism och kunnighet kan du lätt bli ”såld” när du tittar in på dessa sociala kanaler. De är etablerade på flera plattformar såsom Facebook, Instagram och YouTube. Att de även har kryddat med en del humor gör också att du gärna scrollar vidare i flödet.

Årets Digitala förebild har använt sina sociala kanaler på ett optimalt sätt. Trots att fokus alltid ligger på försäljning, välkomnas vi in i vardagslivet som företagare och alla de satsningar som görs på området. Medryckande och inkluderande i kombination med ett alldeles eget intro sticker de ut i mängden och bruset. Här skapas något utöver det vanliga. Grattis Kurts Husvagnar!

Besök oss i Ludvika

Snöåvägen 20b
771 42 Ludvika
Tel: 0240-30500

E-post:
info@kurtshusvagnar.se

Sociala medier