Kurts Husvagnar i Ludvika är nu återförsäljare av husbilar från Sun Living.

PRESSMEDDELANDE
Kurts Husvagnar har mellansveriges största sortiment av husvagnar och husbilar. Som redan nu återförsäljare av KABE, Adria, Polar har vi nu valt att stärka vårt erbjudande ytterligare genom att presentera husbilar från Sun Living.

Sun Living husbilar och vans är konstruerade och producerade med ett enda syfte – att du ska få möjligheten att “uppleva mer”. Sun Living tillverkas av Adria-Mobil, ett av Europas mest ledande varumärke inom fritidsfordonsbranschen sedan 1965. Sun Living har tagits fram av Adria som ett fordon där alla eventuella options är standard för högsta möjliga produktionseffektivitet, detta skapar ett otroligt bra totalpris.

– Husbilarna från Sun Living är ett billigare alternativ som gör det möjligt för fler att prova på husbil. Eftersom husbilarna produceras av Adrias fabrik så håller de fortfarande en hög kvalitet, säger Per Lodén, VD på Kurts Husvagnar.

Med Sun Living fokuserar man på att hålla allt enkelt och på att ge kunderna mycket för pengarna. Det erbjuds ett komprimerat utbud av bästsäljande fordon – endast husbilar och vans. Det innebär att alla Sun Livings fordon är väl utrustade med mycket valuta för pengarna och har all den erfarenhet och produktutveckling som fordon från Adria står för.

– Vi erbjuder fyra olika modeller av Sun Living. Vans, Halvintegrerade, Crossover och Alkov. Det finns en modell för alla tänkbara behov, fortsätter Per Lodén, VD på Kurts Husvagnar.

Husbilarna från Sun Living kan nu ses hos Kurts Husvagnar i Ludvika.
Mer om Sun Living på hemsidan: www.sun-living.com

Därför ska man välja en Sun Living (Online magazine)

Presskontakt Kurts Husvagnar
Per Lodén, VD
E-post: per.loden@kurtshusvagnar.se
Tel: 0240-30502