Certifierad Kvalitet på Kanon-Kurt i Ludvika

På Kanon-Kurt i Ludvika strävar vi efter att ge våra kunder service och reparationer av hög kvalitet. Vi är glada att kunna berätta att vår bilverkstad är certifierad av flera viktiga branschorganisationer. Det innebär att vi uppfyller höga krav på både kompetens och kvalitet, så att du kan känna dig trygg när du lämnar ditt fordon hos oss.

Våra Certifieringar

  • SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening): Den här certifieringen visar att vi följer alla riktlinjer för hur en bra bilverkstad ska arbeta. Vi använder rätt utrustning och har den kunskap som krävs för att ta hand om ditt fordon på bästa sätt.
  • Husvagnsbranschens Riksförbund: Som certifierad verkstad för husbilar och husvagnar uppfyller vi de krav som gäller för dessa typer av fordon. Vi har erfarenhet och rätt verktyg för att kunna serva och reparera både husvagnar och husbilar.
  • Certifierad Skadeverkstad för Länsförsäkringar: Vi är också en certifierad skadeverkstad för Länsförsäkringar. Det innebär att vi kan utföra reparationer på plåt, glas och andra mekaniska delar enligt försäkringsbolagets standarder.

Vad Betyder Det för Dig?

Våra certifieringar är en garanti för att vi alltid jobbar enligt de högsta standarderna. Du kan räkna med att få:

  • Kvalitetsarbete: Vi använder rätt metoder och utrustning för att ge ditt fordon den bästa servicen.
  • Trygghet: Våra tekniker är utbildade och följer de senaste riktlinjerna för hur reparationer och service ska utföras.
  • Effektiv Service: Vi har de verktyg och reservdelar som behövs för att snabbt kunna hjälpa dig, oavsett om det gäller en mindre reparation eller större arbete.

Välkommen till Kanon-Kurt

Vi finns här för att hjälpa dig med alla typer av fordon, vare sig det handlar om en husbil, husvagn, personbil eller transportbil. Med våra certifieringar kan du känna dig trygg med att ditt fordon är i goda händer hos oss.

Läs mer om våra tjänster eller boka en tid på www.kurtshusvagnar.se/bilverkstad.