ELEKTRISKA KYLBOXAR

Om du har tillgång till en strömkälla och planerar att vara borta under en längre tid, erbjuder vi ett sortiment av högpresterande eldrivna kylboxar som uppfyller dina behov. Eftersom de är kompatibla med de allra flesta eluttag, kan du använda dem nästan var som helst i världen. Och beroende på var du tänker uppehålla dig, kan du välja mellan tre olika kyltekniker: termoelektriskt, absorptions- eller kompressorsystem.

DOMETIC CFX3 35

KYL OCH FRYSBOX, 32 L. Denna ultimata kylbox ger mycket imponerande kylning så att du vart du än reser kan ta med mer av den mat och dryck du älskar. Den robusta designen är byggd för tuff användning. 

9 090kr

DOMETIC CFX3 55IM

KYL OCH FRYSBOX MED ISMASKIN, 46 L. Njut av effektiv kylning och frysning på ett bekvämt sätt tack vare en mobilapp med vilken du enkelt kan kontrollera din Dometic CFX3. Åk längre, stanna längre och upplev mer.

11 934kr

DOMETIC COOLFREEZE CFX 28

KYL OCH FRYSBOX, 26 L. En kraftfull och kompromisslös kompressorkylbox med specialkonstruerad CFX-elektronik. Energisnål och tyst drift.

9 065kr

DOMETIC COOLFREEZE CFX 40

KYLBOX, 38 L. En 38-liters kyl- och frysbox med CFX-specialelektronik. Pålitlig kyleffekt även vid extremt höga omgivningstemperaturer. Robust, effektiv och redo att användas.

11 045kr

Butiken

Veronika Larsson

Veronika Larsson

Butiken

0240-305 00

Kajsa Östblom

Kajsa Östblom

Butiken

0240-305 00

Mer information

Se fler filmer och mer information på www.dometic.com